ТУТОРИАЛ И ОБУЧИТЕЛНО ВИДЕО
Покажете как се прави правилно

КАК ЩЕ ПОМОГНАТ ТУТОРИАЛ ИЛИ ОБУЧИТЕЛНО ВИДЕО НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Туториалите са най-ефективното упътване за употреба и това се доказва от популярността на хилядите видео канали, в които влогъри, демонстрират функциите на различни продукти. Поемете инициативата и дайте правилните напътствия на своите клиенти.
От коректното изпълнение на процесите, през стандартите за качество, до правилата за безопасност на труда – усвояването на тези знания от персонала е решаващо за всеки бизнес. Обучителното видео повишава съществено ефективността на процеса на квалификация на персонала. От една страна то дава възможност да бъдат обучавани много служители едновременно. От друга – всеки служител може сам да определя темпото, като гледа видеото толкова пъти, колкото му е необходимо, за да усвои съответните практики. Така ще сте сигурни, че персоналът е усвоил правилно изпълнението на производствените процеси, вътрешнофирмените стандарти за качество и изискванията за безопасност на труда. Видеото може да съдържа интерактивни елементи, чрез които да се проверява дали служителите са усвоили знанията.

ТАКА МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ВАШИТЕ ТУТОРИАЛ ИЛИ ОБУЧИТЕЛНО ВИДЕО

КАК ЩЕ ИЗРАБОТИМ ВАШИЯ ТУТОРИАЛ ИЛИ ОБУЧИТЕЛНО ВИДЕО

КОНЦЕПЦИЯ

Заедно с Вашия екип ще разработим концепция, която в най-голяма степен постига целите на туториала/обучителното видео. Освен заснемането на съответните процеси и практики, тя може да включва интерактивни елементи за проверка на знанията, или за връзка с вътрешнофирмени документи.

СЦЕНАРИЙ

Одобрената концепция ще бъде разписана подробно в сценарий. Той съдържа всички елементи на бъдещото видео – кадри, сцени, графика и надписи, дикторски текст. Сценарият може да бъде визуализиран със сториборд, за да сте наясно предварително как ще изглежда видеото.

ЗАСНЕМАНЕ

Опитът на екипа и високото ниво на снимачната техника ни позволяват да заснемем без ограничения както най-деликатните процеси, така и мащабни производства с голяма площ. Вече имаме опит при работата на големи височини, при тежки атмосферни условия и в стерилна среда.

ПОСТ-ПРОДУКЦИЯ

Видеото се озвучава от професионален диктор. За да се гарантира правилното усвояване на представените практики, се добавят графики, които допълнително визуализират съдържанието. Може да се използва анимация, 2D/3D визуализации. Видеото може да е на различни езици.

Колко струва едно видео?

В On Screen Production подхождаме индивидуално към всеки проект и търсим баланса между ресурсите и конкретните цели, затова определянето на средна цена може да се окаже подвеждащо.
От какво зависи цената:

Броят на снимачните дни и необходимостта от допълнителна техника като дрон, кран и др. Базовото снимачно оборудване в On Screen Production включва камера Sony FS7 35mm 4K, комплект обективи, слайдер, базово осветление

Налага ли се наемането на актьори/статисти и специфични локации

Има ли анимация, 2D или 3D графика; авторска музика, или музика от банка

Имате нужда от добре направен туториал или обучително видео?
Свържете се с нас за безплатна консултация по концепцията и бюджета.