КОРПОРАТИВНО ВИДЕО
Покажете бизнеса си впечатляващо

КАКВО ЩЕ ДОНЕСЕ КОРПОРАТИВНОТО ВИДЕО НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Корпоративното видео представя цялостен образ на фирмата – постиженията и прогреса ѝ, историята и ценностите ѝ. Добре направеното корпоративно видео изважда по най-подходящия начин силните страни на компанията, за да я отличи сред конкуренцията. Това се постига чрез съчетаването на внимателно обмислено съдържание с качествено изображение и впечатляваща графика. Изработваните от нас корпоративни видеа съобразяват индивидуалните нужди на всеки бизнес и отразяват неговите технологични и етични специфики. On Screen Production може да изработи корпоративното Ви видео на различни езици и да съобрази съдържанието му с културните специфики на съответната публика.
С корпоративното видео можете да се представите пред потенциални клиенти, в социалните мрежи, на изложения, или да презентирате фирмата като работодател.

ТАКА МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА
ВАШЕТО КОРПОРАТИВНО ВИДЕО

КАК ЩЕ ИЗРАБОТИМ ВАШЕТО ВИДЕО

КОНЦЕПЦИЯ

Екипът ни ще се запознае с бизнеса Ви и с публичното представяне на Вашите конкуренти. В координация с Вашия екип ще измислим концепция, с която да покажем впечатляващо силните страни на фирмата, за да се отличи сред останалите компании на пазара.

СЦЕНАРИЙ

На базата на одобрената концепция ще изработим подробен сценарий, за да знаете предварително как точно ще изглежда корпоративното видео на компанията Ви. В него ще са описани всички елементи на видеото, включително кадри, дикторски текст, вид и съдържание на графиките.

ЗАСНЕМАНЕ

В зависимост от спецификите на бизнеса и концепцията, визуалните средства се простират от кадри от дрон до макро заснемане на детайли. Нашият екип поема цялостната организация на снимачния процес, вкл. ако е необходимо, наемане на актьори/статисти и локации.

ПОСТ-ПРОДУКЦИЯ

Видеото се озвучава от професионален диктор, подходяща музика и саунд дизайн. Съдържанието може да бъде подчертано с анимирана графика, анимация, 2D или 3D визуализации. Можем да изработим видеото на различни езици, вкл. дикторския текст.

Колко струва едно корпоративно видео?

В On Screen Production подхождаме индивидуално към всеки проект и търсим баланса между ресурсите и целите, затова определянето на средна цена може да се окаже подвеждащо.
От какво зависи цената

Броя на снимачните дни и необходимостта от допълнителна техника като дрон, кран и др. Базовото снимачно оборудване в On Screen Production включва камера Sony FS7 35mm 4K, комплект обективи, слайдер, базово осветление.

Налага ли се наемането на актьори/статисти и специфични локации? Има ли анимация, нейния обем и сложност? 2D или 3D графика? Авторска музика, или музика от банка?

Искате да представите бизнеса си с качествено видео?
Свържете се с нас за безплатна консултация по концепцията и бюджета.